Welcome to the Australian Ford Forums forum.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and inserts advertising. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members, respond to polls, upload content and access many other special features without post based advertising banners. Registration is simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Please Note: All new registrations go through a manual approval queue to keep spammers out. This is checked twice each day so there will be a delay before your registration is activated.

Go Back   Australian Ford Forums > General Topics > Ford Forums Central > Site Support

Site Support If something isn't working or you have a suggestion ( a nice one !! ) let us know here.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 19-02-2019, 05:56 PM   #1
naddis01
\/\/\/\/\/\/\/\/
 
naddis01's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Broken Hill
Posts: 4,828
Default Remember me not working when logging in

Since the server upgrade the remember me button doesn't seem to work for me when logging in. I get logged off each time after each visit. Any one else having this problem?
naddis01 is offline   Reply With Quote Multi-Quote with this Post
Old 19-02-2019, 07:22 PM   #2
MAGPIE
FF.Com.Au Hardcore
 
MAGPIE's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: The Shakey Isles
Posts: 3,435
Default Re: Remember me not working when logging in

Quote:
Originally Posted by naddis01 View Post
Since the server upgrade the remember me button doesn't seem to work for me when logging in. I get logged off each time after each visit. Any one else having this problem?
Yep me too, but only on the laptop. Chrome on my S8 seems unaffected.
MAGPIE is offline   Reply With Quote Multi-Quote with this Post
Old 20-02-2019, 07:56 AM   #3
Dusty
Regular Member
 
Dusty's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: QLD
Posts: 159
Default Re: Remember me not working when logging in

Same here with desktop.
Dusty is offline   Reply With Quote Multi-Quote with this Post
Old 20-02-2019, 08:21 AM   #4
russellw
Chairman & Administrator
Donating Member3
 
russellw's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: 1975
Posts: 97,378
Community Builder: In recognition of those who have helped build the AFF community. - Issue reason: Raptor: For Continued, and prolonged service to the wider Ford Community Valued Contributor: For members whose non technical contributions are worthy of recognition. - Issue reason: Falcon Coupe: For being the driving force behind everything here. Countless hours behind the scenes working to make AFF the great place it is. Technical Contributor: For members who share their technical expertise. - Issue reason: Adrenaline: Russell's outstanding management and contributions to the technical resources portal of the forum, in addition to valuable technical contributions made in all other areas of the forum. 
Default Re: Remember me not working when logging in

I was having the same issue but after clearing cookies and cache it's been fine. I suspect that the cookies from the old server are expiring and not being replaced correctly.

Cheers
Russ
__________________

__________________________________________________

Observatio Facta Rotae


russellw is offline   Reply With Quote Multi-Quote with this Post
3 users like this post:
Old 20-02-2019, 09:23 AM   #5
naddis01
\/\/\/\/\/\/\/\/
 
naddis01's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Broken Hill
Posts: 4,828
Default Re: Remember me not working when logging in

That's all it was Russ. Thanks.
naddis01 is offline   Reply With Quote Multi-Quote with this Post
Old 28-02-2019, 02:22 AM   #6
Feathers
Lucifer's Angel
 
Feathers's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Sydney
Posts: 5,277
Default Re: Remember me not working when logging in

I'm still having this problem, and I've cleared everything.
__________________
SINISTER BA XR6
Blueprint, manual, 4490's, Redback 2.5" dual exhaust, BA Typhoon rims, tint, fog light covers, BF tailights, blue illuminated window switches, Ghia bootlid carpet, lower grille, FPV door spears, steering wheel & interior bits, XR6T + F6 intake, K&N filter, Typhoon spoiler, tuned, sway bars, custom angel eyes & plates..YUM!

If there's one thing guys in Holdens hate more than being beaten by a Ford...
It's being beaten by a girl driving a Ford
Feathers is offline   Reply With Quote Multi-Quote with this Post
This user likes this post:
Old 01-03-2019, 07:01 AM   #7
Darren290
Donating Member
Donating Member2
 
Darren290's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Hunter Valley
Posts: 3,493
Default Re: Remember me not working when logging in

Same here. Even after clearing everything, I still have to log in every time.
Darren290 is offline   Reply With Quote Multi-Quote with this Post
Old 01-03-2019, 07:32 AM   #8
russellw
Chairman & Administrator
Donating Member3
 
russellw's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: 1975
Posts: 97,378
Community Builder: In recognition of those who have helped build the AFF community. - Issue reason: Raptor: For Continued, and prolonged service to the wider Ford Community Valued Contributor: For members whose non technical contributions are worthy of recognition. - Issue reason: Falcon Coupe: For being the driving force behind everything here. Countless hours behind the scenes working to make AFF the great place it is. Technical Contributor: For members who share their technical expertise. - Issue reason: Adrenaline: Russell's outstanding management and contributions to the technical resources portal of the forum, in addition to valuable technical contributions made in all other areas of the forum. 
Default Re: Remember me not working when logging in

The main thing to make sure you clear (and accept) is cookies as they are what manage your login. If you haven't removed them all or made sure that you accept new ones then login won't persist.

Cheers
Russ
__________________

__________________________________________________

Observatio Facta Rotae


russellw is offline   Reply With Quote Multi-Quote with this Post
Old 01-03-2019, 10:48 AM   #9
Darren290
Donating Member
Donating Member2
 
Darren290's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Hunter Valley
Posts: 3,493
Default Re: Remember me not working when logging in

Stil not working. I give up. I'll just log in.
I'm also getting 'non secure website' warning as well.
Darren290 is offline   Reply With Quote Multi-Quote with this Post
Old 01-03-2019, 11:28 AM   #10
russellw
Chairman & Administrator
Donating Member3
 
russellw's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: 1975
Posts: 97,378
Community Builder: In recognition of those who have helped build the AFF community. - Issue reason: Raptor: For Continued, and prolonged service to the wider Ford Community Valued Contributor: For members whose non technical contributions are worthy of recognition. - Issue reason: Falcon Coupe: For being the driving force behind everything here. Countless hours behind the scenes working to make AFF the great place it is. Technical Contributor: For members who share their technical expertise. - Issue reason: Adrenaline: Russell's outstanding management and contributions to the technical resources portal of the forum, in addition to valuable technical contributions made in all other areas of the forum. 
Default Re: Remember me not working when logging in

Quote:
Originally Posted by Darren290 View Post
Stil not working. I give up. I'll just log in.
I'm also getting 'non secure website' warning as well.
Well it definitely is secured by Comodo as you can see by the graphic at the bottom of the page. Perhaps try a different browser and see what happens.

Oh and ensure you are connecting to the name not the IP address as in https://fordforums.com.au

Cheers
Russ
__________________

__________________________________________________

Observatio Facta Rotae


russellw is offline   Reply With Quote Multi-Quote with this Post
Old 01-03-2019, 05:30 PM   #11
Darren290
Donating Member
Donating Member2
 
Darren290's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Hunter Valley
Posts: 3,493
Default Re: Remember me not working when logging in

It's working with Firefox.

Tried the link and working properly on Google again.
Thanks Russ
Darren290 is offline   Reply With Quote Multi-Quote with this Post
This user likes this post:
Old 01-03-2019, 07:38 PM   #12
DJR-351
Sempre Avanti
 
DJR-351's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Bundaberg Qld.
Posts: 4,684
Default Re: Remember me not working when logging in

Not sure if it's to do with the recent changes but for the last week i haven't been able to post photos as before.

Now when i try using Manage Attachments all that comes up is r1.JPG (75.0 KB, 0 views) as below and you have to click on it to see the photo, i don't recall it happening before, you could always see them as a Thumbnail and click on them for a larger view.

Here's a post from a month ago showing the attached thumbnail, i'm still following the same process but not seeing the attachment as before.
https://www.fordforums.com.au/showpo...postcount=5544
__________________
..
McLaren F1
DJR Team Penske
There's no replacement for displacement

"These were the days when the cars were cars, they weren't built out of an Ikea pack like they are now and clothed in plastic; they were real cars." John Bowe

Last edited by DJR-351; 25-08-2019 at 11:58 PM.
DJR-351 is offline   Reply With Quote Multi-Quote with this Post
Old 03-03-2019, 06:46 PM   #13
black13
Regular Member
 
black13's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: adelaide
Posts: 103
Default Re: Remember me not working when logging in

Had the same problem,as suggested worked for me after clearing cache. But have noticed that on my screen says not secure site with red lettering
__________________
PXII XLT RANGER
2012 focus st , gone now
lv focus
triumph Daytona 1200
the black beast busa gsx1300r

Last edited by black13; 03-03-2019 at 06:48 PM. Reason: adding to post
black13 is offline   Reply With Quote Multi-Quote with this Post
Reply

Thread Tools
Display Modes

Forum Jump


All times are GMT +11. The time now is 12:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Other than what is legally copyrighted by the respective owners, this site is copyright www.fordforums.com.au
Positive SSL